WordPress ontwikkeling

Bij Stan Online worden alle websites opgeleverd in het CMS WordPress. Dit klinkt je waarschijnlijk al bekend in de oren, maar ik heb toch een iets andere aanpak dan bij de gemiddelde WordPress website. Een betere, maar dat is logisch…

Over WordPress ontwikkeling bij Stan Online

Maatwerk WordPress thema’s zijn mij niet vreemd. Ik bouw iedere website pixel perfect vanuit een custom design, in jouw eigen nieuwe WordPress thema. Gebruik maken van standaard thema’s wordt zelden gedaan.

Alle WordPress projecten starten met het maken van een plan, wat is het doel van de website en waar gaat hij voor dienen? Aan de hand van dit plan wordt er een maatwerk ontwerp gemaakt. Bij akkoord van dit ontwerp gaan we verder met het bouwen van de website. Zo zorgen we ervoor dat alle details al duidelijk zijn voordat de bouw is gestart en worden kostbare fouten in het development proces afgevangen.

Meer weten over het traject en de oplevering van mijn websites? Bekijk dan ook even de pagina’s over Website ontwikkeling, Webshops, Beheer en Google SEO

Wat klanten zeggen

Foto van Anouk Clemens Anouk Clemens – KYP

Voor de implementatie van onze nieuwe huisstijl heeft Stan Online ons super geholpen met de opzet van de nieuwe website. De communicatie met Stan is altijd low profile, waardoor we makkelijk kunnen schakelen en daarnaast denkt hij altijd graag mee in een passende oplossing.

Foto van Koen Reijers Koen Reijers – SUP & SURF Nijmegen

Stan heeft 2 websites voor ons gebouwd. Samen met het design werk van collega Remco hebben ze beide top werk geleverd. Waar we vooral erg over te spreken waren was het directe contact en de bereikbaarheid. Dikke aanrader!

Foto van Remco van der Niet Remco van der Niet – Freelance webdesigner

Samen met Stan heb ik inmiddels meerdere klanten blij kunnen maken met een goed werkende website. De samenwerking verloopt perfect en ik kan mijn klanten altijd een website van de hoogste kwaliteit garanderen met behulp van Stan.

Foto van Sjoerd Oosterhoff Sjoerd Oosterhoff – Pencil 2 Pixel

Het is altijd fijn om met Stan samen te werken. Hij is duidelijk en je weet wat je van hem kan verwachten. Ik kies voor alle maatwerk website’s voor Stan Online, hij weet er wel raad mee.