Bekijk het vriendenboekje van Stan Online

Hieronder vind je alle vrienden van Stan Online. Lees wat zij te zeggen hebben over mijn diensten en onze samenwerking. Ook vriend worden van Stan Online? Of weet je het nog niet zeker? Klik op een van de onderstaande knoppen en kom achter de mogelijkheden.


Voor de implementatie van onze nieuwe huisstijl heeft Stan Online ons super geholpen met de opzet van de nieuwe website. De communicatie met Stan is altijd low profile, waardoor we makkelijk kunnen schakelen en daarnaast denkt hij altijd graag mee in een passende oplossing.

Foto van Anouk Clemens Anouk Clemens – KYP

Stan heeft 2 websites voor ons gebouwd. Samen met het design werk van collega Remco hebben ze beide top werk geleverd. Waar we vooral erg over te spreken waren was het directe contact en de bereikbaarheid. Dikke aanrader!

Foto van Koen Reijers Koen Reijers – SUP & SURF Nijmegen

Samen met Stan heb ik inmiddels meerdere klanten blij kunnen maken met een goed werkende website. De samenwerking verloopt perfect en ik kan mijn klanten altijd een website van de hoogste kwaliteit garanderen met behulp van Stan.

Foto van Remco van der Niet Remco van der Niet – Freelance webdesigner

Het is altijd fijn om met Stan samen te werken. Hij is duidelijk en je weet wat je van hem kan verwachten. Ik kies voor alle maatwerk website’s voor Stan Online, hij weet er wel raad mee.

Foto van Sjoerd Oosterhoff Sjoerd Oosterhoff – Pencil 2 Pixel

Klanten en Partners