Over Stan Online

Vanuit Stan Online ontwikkel ik digitale omgevingen als websites en webshops. Ik help bedrijven met de online aanwezigheid van hun organisatie. Ik neem het hele traject uit handen, van het ontwerp naar de oplevering van een werkende website.


Mijn visie

Mijn klanten helpen de online zichtbaarheid te verbeteren is iets waar ik mij elke dag vol voor inzet. Een goede en werkende website opleveren is belangrijk, maar meer conversie uit je website halen is natuurlijk natuurlijk het primaire doel.

Voor mij is niets belangrijker dan een website die doet waar hij voor gemaakt is. Voordat we beginnen met ontwerpen en de bouw van de website gaan we aan de slag met de doelstellingen. Wat wil je nou precies bereiken? Zo kunnen we een product opleveren dat specifiek is gericht op de wensen van je bedrijf.

We leggen de basis voor meer bereik en conversie. En omdat een website nooit af is, gaan we in het traject na de oplevering verder met optimaliseren. Met de data die we genereren uit de website kunnen we de vervolgstappen perfect vormen voor de toekomst van je bedrijf.Klanten en Partners