Website Beheer en Hosting

Na oplevering van iedere website eindigt het verhaal natuurlijk niet. Iedere website heeft onderhoud, optimalisaties en een passend hosting plan nodig. Ik vertel je graag meer over deze onderwerpen en wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen.

Website Beheer & onderhoud bij Stan Online

Iedere website dient netjes bijgehouden te worden. technologie staat nooit stil en doelstellingen blijven veranderen.

Op de eerste plaats moeten we website altijd stabiel en veilig houden. Het uitvoeren van de updates en het monitoren van de website om fouten te voorkomen is hierin noodzakelijk. Ik vergelijk het beheren van een website altijd met een APK voor je auto. Eens in de zoveel tijd moet je onderdelen controleren en hier een daar de olie verversen. Zo zorg je ervoor dat je website altijd snel, veilig en stabiel blijft.

Naast het uitvoeren van updates en controles staan je doelen natuurlijk ook nooit stil. Samen blijven we bezig met het in kaart brengen van de juiste uitbreidingen en optimalisaties zodat we steeds meer doelen kunnen behalen.

Website Hosting bij Stan Online

Iedere website heeft een geschikte plek nodig om op te draaien. Aan de hand van de grootte, het verkeer en andere factoren wordt een passende keuze gemaakt voor de plek van jouw website, domein en email hosting. Ik neem alle zorgen op dit vlak uit handen. Jij drinkt koffie, ik zorg voor ervoor dat je website ten alle tijden in de lucht blijft.