Website ontwikkeling

Ik houd mij al meer dan 7 jaar bezig met het ontwikkelen van websites. Met deze ruime ervaring kan ik maatwerk ontwerpen perfect vertalen naar een werkende en goed presterende website.

Over Website ontwikkeling bij Stan Online

Iedere dag ben ik bezig met het bouwen en optimaliseren van websites. Of dit nou gaat over het bouwen van een maatwerk WordPress project, Google optimalisatie of het Digitoegankelijk maken van een website.

Op zoek naar iemand die jouw maatwerk ontwerp kan vertalen naar een werkende website? Of geef je liever het hele traject voor de nieuwe website van jouw organisatie uit handen? Dan ben je bij Stan Online op de juiste plek.

Met een inmiddels ruime kring aan partners om mij heen verzamel ik het juiste team voor ieder project. Ik werk samen met UX/UI ontwerpers, marketeers, SEO specialisten en nog veel meer.


Wat klanten zeggen

Foto van Anouk Clemens Anouk Clemens – KYP

Voor de implementatie van onze nieuwe huisstijl heeft Stan Online ons super geholpen met de opzet van de nieuwe website. De communicatie met Stan is altijd low profile, waardoor we makkelijk kunnen schakelen en daarnaast denkt hij altijd graag mee in een passende oplossing.

Foto van Koen Reijers Koen Reijers – SUP & SURF Nijmegen

Stan heeft 2 websites voor ons gebouwd. Samen met het design werk van collega Remco hebben ze beide top werk geleverd. Waar we vooral erg over te spreken waren was het directe contact en de bereikbaarheid. Dikke aanrader!

Foto van Remco van der Niet Remco van der Niet – Freelance webdesigner

Samen met Stan heb ik inmiddels meerdere klanten blij kunnen maken met een goed werkende website. De samenwerking verloopt perfect en ik kan mijn klanten altijd een website van de hoogste kwaliteit garanderen met behulp van Stan.

Foto van Sjoerd Oosterhoff Sjoerd Oosterhoff – Pencil 2 Pixel

Het is altijd fijn om met Stan samen te werken. Hij is duidelijk en je weet wat je van hem kan verwachten. Ik kies voor alle maatwerk website’s voor Stan Online, hij weet er wel raad mee.


Klanten en Partners