Website ontwikkeling KYP Project

KYP Project ontwikkelt planningssoftware voor de bouwsector. Samen met een team van experts is er een nieuwe website opgezet aan de hand van de toekomstplannen van KYP. Ik was in dit traject verantwoordelijk voor de bouw van een maatwerk WordPress thema. Dit thema moest snel, geoptimaliseerd voor Google en makkelijk uit te breiden zijn.


Meer over deze Case

Voor KYP is vindbaarheid in Google een van de top prioriteiten. De focus op goede SEO was daarom een logische stap voor de nieuwe website. Het resultaat is een snelle, mobiel vriendelijke website waar we nog jaren op door kunnen ontwikkelen.

We blijven bezig met de doorontwikkeling en optimalisering van de website van KYP Project zodat we altijd goede resultaten kunnen blijven waarborgen.


Voor de implementatie van onze nieuwe huisstijl heeft Stan Online ons super geholpen met de opzet van de nieuwe website. De communicatie met Stan is altijd low profile, waardoor we makkelijk kunnen schakelen en daarnaast denkt hij altijd graag mee in een passende oplossing.

Foto van Anouk Clemens Anouk Clemens – KYP